Opplæring og sluttberfaring

Arne Rød & Co gjennomfører opplæring og sluttbefaring på enkelteiendommer inneværende uke og neste uke, altså til og med 27. juni. Dette må være gjennomført for at du som enkeltmedlem skal få lov til å ta i bruk anlegget.

Dette er altså ikke en endelig sluttbefaring for hele anlegget, men kun for den delen som er lagt fra hovednettet til den enkelte eiendom.

Dette betyr at det du som VA-medlem må ta stilling til ved sluttbefaring er om stikkledninger er lagt og dekket til, om pumpe er montert og koblet til, om kontrollboks er montert og koblet til, om avløp er levert frem til vegg og om vannledning er påmontert tilbakeslagsventil, brakett til vannmåler samt stoppekran.

Alt dette skal være lagt i henhold til det du avtalte med Arne Rød & Co ved første gangs befaring , eller eventuelt i henhold til endringer etter dette som er dokumentert skriftlig og tegnet inn på kartutsnitt og signert av deg som grunneier.

Meld deg på ønsket dag for befaring i vedlagte spørreskjema (alle må gjøre dette). Du kan også gå inn i vedlagte regneark og legge inn ønsket tidspunkt på valgt dag. De som ikke gjør dette vil få tildelt et tidspunkt av entreprenøren.
For ytterligere spørsmål, kontakt Jan Kongerud hos Arne Rød & Co AS, på e-post [email protected] eller på telefon 930 36 357, det er han som kommer til å holde befaringene.


Påmelding (obligatorisk): https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeQ6Zn6Y8TVMhuIH5lzOkMXQwAs4zL0RNpgT8BVjmkbZGDZQg/viewform?usp=sf_link
Velge tid (frivillig): https://docs.google.com/spreadsheets/d/1vun9mPmSFbzcAIO5hOQeZajpat1oLNA6YWiim3jwqso/edit?usp=sharing