Vannet til Ildjernet, N. Sutern og Lindholmen er på!

Vannet er nå slått på igjen. 

Lørdag gikk Knut Frisell og Erlend Andersen runden og skrudde igjen alle åpne hovedkraner. Hvis noen lurer på hvorfor det er gravd litt i snøen på tomten deres er det fordi vi enkelte steder måtte fjerne snø og is for å finne kranene. 

Etter dette skrudde vi på vannet igjen, og det var ingen tegn til lekkasje da. Vi fikk endelig bekreftelse imorges fra Nesodden kommune på at vannforbruket i natt har vært = 0, altså ingen lekkasje. 

Vær imidlertid oppmerksom på at vi mange steder har skrudd igjen kran både til vann og til avløp, da det ikke alltid er så lett å vite hva som er hva… Dette betyr at alle må huske å åpne begge hovedkranene igjen når dere kommer ut og skal bruke stedet..

Dette illustrerer også med stor tydelighet viktigheten av alltid å huske på å stenge hovedkranen når dere ikke skal være her ute.

Uansett, så skal alt ligge til rette for en fin påskeferie for de aller fleste nå om litt, iallefall når det gjelder vann- og avløp.

Det er dessverre imidlertid et faktum at noen har en vannlekkasje, og kommer til å få seg en kjedelig overraskelse når de åpner for sesongen. Da vi tok runden var det ingen synlige tegn til vannlekkasje, ihvertfall ikke som vi registrerte. Mest sannsynlig er det snakk om en vannmåler som har frosset og deretter tint opp igjen.