Nye elektropartner

Vi erfarer at mange av VA-lagets medlemmer nå som en følge av tilkobling til offentlig vann- og avløp ønsker å engasjere elektriker. Samtidig erfarer vi at Torp elektro som står for elektroarbeidene på selve VA-anlegget har liten kapasitet til ytterligere oppdrag.

Vi har derfor kontaktet Nye elektropartner på Nesodden, og forespurt om de har kapasitet til å påta seg jobber hos VA-medlemmmer som har behov for elektriker i tiden fremover.

Nye elektropartner holder til i samme lokaler som Viken energimontasje som for tiden jobber med høyspenttrase på Ildjernet, og de har felles eierstruktur. Begge disse firmaene har sitt utspring fra det det gamle Nesodden Energiverk.

Nye elektropartner er interessert i at vi formidler kontaktinformasjon, og de kommer gjerne ut ut på befaring for å gi pris på oppdrag for de som ønsker dette. Nye elektropartner disponerer egen båt, og de er godt kjent på Ildjernet og omegn igjennom mange år.

Det er imidlertid verdt å merke seg at heller ikke Nye elektropartner har ubegrenset leveransekapasitet, så det er ikke sikkert at de kan levere omgående og før sommeren.

Kontaktinformasjon til Nye elektropartner AS:

Harald Moen
Daglig leder
Telefon: 464 33 800
[email protected]