Status uke 17

Arne Rød & Co har den siste tiden jobbet med å rydde opp og fylle igjen åpne grøfter, samt å dekke til ledninger der de ikke er gravd ned. Dette arbeidet pågår fremdeles.

Arne Rød & Co er nå i gang med å montere tilbakeslagsventiler, stoppekraner og brakett til vannmåler, hovedsakelig innendørs. De har pr. nå montert ca 10 braketter innendørs langs Smalsundet og Kavringstrand.

Vi oppfordrer alle medlemmene våre til å kontakte Arne Rød & co for å få overlevert nøkkel og avtalt montering, dette er veldig viktig nå fremover for å unngå forsinkelser i prosjektet! Kontaktperson hos Arne Rød & Co er Jan Kongerud, og han har e-postadresse [email protected]. Han kan også nås på mobil 930 36 357.

Som nevnt tidligere vil Arne Rød & Co etterlate området i samme stand som før de begynte, men vi ser nå at strømprosjektet til Norgesenergi som utføres av Viken energimontasje påfører området ytterligere slitasje. Viken ernergimontasje bruker større og tyngre utstyr enn Arne Rød & Co, samtidig som de graver vesentlig dypere og også pigger i fjell i betydelig grad.

Vi har derfor bedt Arne Rød & Co om å kontakte Viken energimontasje for å samarbeide om å tilbakestille området til opprinnelig stand, i fellesskap. Dette betyr ikke at det vil bli utført en full grusing av alle veier, det betyr imidlertid at veiene skal tilbakeføres til den stand de var i før anleggsarbeidene startet.