Status medio februar 2019

Først og fremst: Vi utsetter dato for neste delinnbetaling, det blir altså ingen innbetaling i mars!

Mange har sikkert fått med seg at vi i innbetalingsplanen antydet at delinnbetaling 5 ville kunne bli i mars. Imidlertid har vi også sagt at denne innbetalingen vil kunne bli endret, både med tanke på beløp og forfall. Vi ser nå at vi delvis grunnet refusjon av merverdiavgift, og delvis grunnet forskyvning i faktureringsdatoer fra entreprenøren, kan utsette denne innbetalingsdatoen.

Landarbeidene er satt på pause grunnet snø og tele i bakken. Dette er i henhold til prosjektplanen, og vi regner med at entreprenøren starter opp disse arbeidene igjen iløpet av mars. Sjøarbeidene pågår fremdeles, og entreprenøren vil holde på med dette frem til alt arbeid i sjøen er ferdigstilt.

Anlegget som Nesodden kommune bygger på Kavringstrand brygge er forsinket, og de planlegger ferdigstillelse iløpet av april.

Det settes i disse dager i gang et tredje prosjekt på Ildjernet, som går på utvidelse av strømnettet. Norgesnett har gjort avtale med sine entreprenører om oppstart nå i disse dager, og berørte grunneiere er allerede kontaktet og har signert grunneieravtaler for ny høyspenttrase. I tillegg til at dette vil sikre strømforsyning til VA-anlegget, vil det også gjøre det mulig for øvrige strømabonnenter å utvide anlegget sitt med større strøminntak, ved behov. Norgesnett ser for seg at de ferdigstiller dette arbeidet i april, men vær forberedt på at dette muligens kan drøye noe lenger, avhengig av hva entreprenøren finner når de skal på befaring.

VA-laget er på det nærmeste ferdige med årsoppgjøret, og vi kommer til å legge ut både årsregnskap, revisors beretning og styrets årsberetning i god tid før årsmøtet, som vi har berammet til søndag 26. mai. Det vil komme en egen innkalling til årsmøtet, men sett allerede nå av dagen!

Avslutningsvis kan vi informere de av medlemmene som har bestilt montering av vannmåler samt tilhørende søknadsarbeid fra Petter rør og sanitær AS, at søknadene ligger inne hos Nesodden kommune og det vi venter på nå er saksbehandler i plan- og bygningsavdelingen som skal gjennomgå disse for godkjenning.

Vinterlig hilsen fra

Erlend Bergh Andersen

For Ildjernet og omegn VA-lag